ARK model

Nabyłeś nowy model, chcesz pokazać zawartość pudełka lub o nią zapytać, słyszałeś o fajnych nowościach - podziel się tym z innymi.

ARK model

Postprzez radoslaw6363 » sobota, 2 listopada 2013, 08:47

Dostępne są modele firmy ARK , interesuje mnie np SB-2 :lol: Czy ktoś mógłby napisać opinie o produktach tej nieznanej (dla mnie) firmy http://www.ark-models.org/catalog.php?cid=70
Modelu idealnie oddającego rzeczywistość nie zbuduje się nigdy, ale próbować trzeba !
Nie kłóć się z głupim, bo najpierw zaniży cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem !
Według przeprowadzonych niedawno badań stwierdzono, że ludzie którzy nie rozpoznają ironii i sarkazmu są mniej inteligentni ! Pozdrawiam !
radoslaw6363

Reklama

Re: ARK model

Postprzez MIRO » sobota, 2 listopada 2013, 09:01

Ich MiGi i Jaki w 48 to stary ICM.
Pozdrawiam
Mirek
Путiн хуйло!
MIRO

Postprzez Ralf_S » sobota, 2 listopada 2013, 09:11

radoslaw6363 napisał(a):Dostępne są modele firmy ARK , interesuje mnie np SB-2 :lol: Czy ktoś mógłby napisać opinie o produktach tej nieznanej (dla mnie) firmy http://www.ark-models.org/catalog.php?cid=70

W przypadku 48 to Hurri jest kopią Hase, a I-16 ich własną produkcją - niezłą nota bene.
72 to w większości nieśmiertelne formy Frog/Novo.
Do wszystkich modelach aktualnie kalki robi Begemot, ale samo tworzywo nienajlepsze. W sumie każdy model trzeba byłoby sprawdzić organoleptycznie i wtedy można coś o nim napisać. Ja stawiam, że ten SB to przepak ICM-u.
Pozdrawiam
Ralf_S
Ralf_S

Postprzez RAV » sobota, 2 listopada 2013, 12:03

Ralf_S napisał(a):72 to w większości nieśmiertelne formy Frog/Novo. (...) Ja stawiam, że ten SB to przepak ICM-u.

Novo tez robiło SB-2, więc nie bądź taki pewny.
Pozdrawiam
RAV
Obrazek
RAV

Postprzez Mierzu » wtorek, 12 listopada 2013, 21:48

A ja zadam inne pytanie: Wie ktoś, gdzie można ich wyroby kupić w Polsce. Chodzi mi głównie o ich przepaki broni pancernej.
Mierzu

Powrót do Lotnictwo - in-boxy, nowości, opinie