"Meteor" | Lindberg | 1/32

Budujesz model, chcesz przedstawić relację z postępów w pracy, zastanawiasz się jak coś zrobić - to miejsce dla Ciebie.

Re: "Meteor" | Lindberg | 1/32

Postprzez Marcin_Matejko » sobota, 16 listopada 2013, 07:59

Najważniejsza impreza modelarska tego roku zaliczona, wyjazd do Telford zaowocował nie tylko nagrodami ale również nowymi znajomościami, modelarskimi zakupami, podziwianiem eksponatów w muzeum w Duxford oraz przede wszystkim kilkoma dniami oderwania się od codziennej rzeczywistości :D Wszystkim tym którzy nie byli serdecznie polecam taką wyprawę :idea:

Tu się pochwalę wyróżnieniami które otrzymał "Meteor" a w tym roku konkurencja była mocna w cywilach, ogólnie modeli w całym konkursie było bardzo dużo, więcej niż w latach poprzednich. Prawdopodobnie miał na to wpływ jubileuszowy charakter imprezy gdyż była to już 50-ta edycja :!:
Za model otrzymałem złoto w swojej kategorii i przechodnia nagrodę specjalną.
Obrazek

Pozdrawiam UZI :P
Per Aspera ad Astra
IPMS Polska / IPMS Świdnica / IPMS Air-race / RCtank.pl / RC-trial.pl
Marcin_Matejko

Reklama

Postprzez Voltan » sobota, 16 listopada 2013, 10:32

Gratuluję nagrody, jak najbardziej zasłużonej. Twój model widziałem już dewa razy i robi wielkie wrażenie.
Voltan

Postprzez Aleksander » sobota, 16 listopada 2013, 21:40

Ja też gratuluję serdecznie - myślę, że "złoto" w pełni zasłużone (choć nie widziałem "konkurencji" - ale widziałem Twój warsztat na forum i model w Bytomiu)
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek Obrazek Obrazek

Aleksander Górski
..."be yourself, no matter what they say"...
Aleksander

Animal Planet

Poprzednia strona

Powrót do Lotnictwo - warsztat