Dorotka napisał(a):No zaraz... Ale na zdjęciu, które pokazałeś to tylko górna "pokrywka" z 60 jest czarna...
Jakoś tak?
[ciach]
Coppercat napisał(a):Nie bardzo rozumiem![]()
![]()

Dorotka napisał(a):Coppercat napisał(a):Nie bardzo rozumiem![]()
![]()
Nie wiem po co pomalowałeś fragmenty rur przy pokrywie na czarno ..... Bawisz się w detale a nie obrabiasz dokładnie elementów (szwy)
Coppercat napisał(a): Bawię się w detale, bo mi się podobają![]()
Coppercat napisał(a):Jakiego koloru Twoim zdaniem mają być te ruryChociaż dalej nie wiem, o które rury Ci chodzi... bo nie chce mi się wierzyć, że o te symetryczne na końcach kolektora.

rotpol13 napisał(a):To są dwie różne pokrywy. Coppercat zrobił dobrze tylko, że w tej wersji chyba nie powinna być czarna.

Dorotka napisał(a):Coppercat napisał(a): Bawię się w detale, bo mi się podobają![]()
No ja wiem ale wydaje mi się, że przy tym odrzucasz starą prawdę, o której przed laty mówili w modelarniach, że źle i nieumiejętnie wykonany detal bardziej szpeci model niż tego szczegółu brakOczywiście chwała Ci za to że próbujesz
<ciach>
Kazik napisał(a):Szkoda że nie zapytałeś wcześniej albo bardziej nie poszperałeś po forum,
tak jak wspominał Fred da radę uzyskać taką fakturkę fukając gęściejszą farbą, tak aby aero prawie pluł niż malował.
Albo drugi sposób przesychającą farbą "w locie" z większej odległości.

Powrót do Pojazdy cywilne - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości