Kuba Plewka napisał(a):Też mam ten model i w związku z tym dopytam - z czym porównywałeś przebieg linii podziału blach, które źródło może służyć za wiarygodną, zweryfikowaną podstawę do ewentualnego wykonania korekty?
Tak jak proponuje Krystian opierałem się na SAM Publications (z resztą za jego radą

) W sumie podobną zawartość ma monografia AJ-Press choć w kategorii bezsensowne nadmuchiwanie objętości bije absolutny rekord świata. Dotychczas wydane 2 tomy można by spokojnie zmieścić w 1 a i tak zostałoby miejsca. Ponieważ wykonałem jedynie minimalne poprawki nie wiem czy obie publikacje zgadzają się w 100%, w tym co zmieniałem tak. Nitowałem na planach z AJ ale to z przyczyn nazwijmy to techniczno-drukarskich.
Krystian Ciechowicz napisał(a):tu i tam widzę, że nitowadło żyło własnym życiem i uciekło trochę
Pięknie powiedziane i jakże prawdziwe

Coraz bardziej żałuję że wykonałem tylko plan minimum przerycie całości byłoby pracochłonne ale teraz mam niedosyt. Z drugiej strony chyba lepiej czuć niedosyt niż dostać wrzodów z nerwów...