Moderator: xenomorph

jumo napisał(a):o do samego modelu praktycznie jak większość produktów Revella w tej skali - "samosklejalny".
Sherman napisał(a):jumo napisał(a):o do samego modelu praktycznie jak większość produktów Revella w tej skali - "samosklejalny".
Opinia o tyle ciekawa, że jest to przepak starego modelu ESCI, a ich modele raczej nie słyną z samosklejalności
Sherman napisał(a):Opinia o tyle ciekawa, że jest to przepak starego modelu ESCI, a ich modele raczej nie słyną z samosklejalności

Panzer napisał(a):Masz rację, że te koła wyglądają koszmarnie, ale za to malowanie czołgu bardzo mi się podoba. Uzyskałeś bardzo fajną i matową fakturę, która podkreśla fakt, że to pojazd z Bliskiego Wschodu, gdzie na brak kurzu narzekać nikt prawa nie ma.
gumowy01 napisał(a):Wyszło i to bardzo dobrze. Sorry że w wcześniejszym wątku nie skupiłem się na modelu, a zająłem się sklejalnością Esci. Model mimo że nie moja epoka jeżeli chodzi o pojazdybardzo fajny. Czekamy na więcej w tej skali.
Powrót do Pojazdy wojskowe w skali 1:72 i mniejsze - galeria
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości