Voltan dzięki za komentarz!
Dokleiłem osłonę silnika - łatwo nie było bo po tym jak dodałem szpargały silnikowi średnio chciało mu się zmieścić, ostatecznie plastik osłony był tak cienki, że światło przez niego prześwitywało...

Zamontowałem ster kierunku i wysokości.Dorobiłem korek wlewu paliwa tylnego zbiornika.
Muszę jeszcze dodać wzmocnienia kadłuba w miejscu gdzie styka się z tylnym słupkiem podwozia.

Żeby upodobnić zestaw Edka do wersji E.II trzeba była od tego gdzie czerwona linia dorobić resztę okapotowania - tam znajdował się zasobnik nabojów. Tam gdzie strzałka dorobiłem taką klamrę do mocowania osłony silnika.

Najprzyjemniejszym momentem było sklejanie świetnego Spandaua IMG08 od TAURUSMODELS - zestaw jest genialny zawiera również taśmę z nabojami! i pustą taśmę - chłodnica fajnie się zwija trzeba tylko pamiętać żeby trochę ją rozhartować wtedy jest łatwiej!

Wymyśliłem sobie, że koniecznie chcę mieć pistolet sygnałowy - od modelu Phoenixa kradziony - i teraz mam zagwozdkę, gdzie one były trzymane (podobno raczej w kabinie); same flary dam po prawej stronie kabiny na zewnątrz.
Jeśli ktoś ma pomysł to bardzo proszę o sugestię!