Myślę, że Ci co startowali w poprzednich konkursach już znają to uczucie dreszczyku drobnej rywalizacji oraz odbiór prac jakie powstają więc jak myślę satysfakcja jest już nagrodą (a nagroda materialna to bardzo przyjemny bonus czego wszystkim życzę). Z resztą co tu tłumaczyć skoro tyle osób wyczekiwało na tegoroczny konkurs. Nie naciskajmy Sponsora- człek nadwyraz rozumny i wie co robi

Prośba/apel do pozostałych forumowiczów - może warto się przyłączyć ? Podstawową zaletą konkursu jest samodyscyplina w ukończeniu modelu (zauważalny problem u wielu modelarzy również u mnie

). Po drugie praca na 100% będzie oceniona (są "warsztaty" przez które przechodzi tłum a pojawia się jeden komentarz więc tu ocena będzie bardzo czytelna "podobał się"/"nie tym razem"). Najważniejsze aby rozruszać to nasze Towarzystwo bo kuluarowo pojawiają się opinię, że forum zostało zdominowane przez samych dzieciaków (nic do nich nie mam a nawet się cieszę, że hobby nie umiera). Może w tym roku wezmą udział nicki o zasłużonym prestiżu (Gonzo, Kuba, Aleksander i inni-proszę) wysyp prac dokarmi Nasz "pwm" do którego nałogowo zaglądamy. Trochę lat razem więc zależy mi na dalszej znajomości, którą umożliwia nam naturalnie właśnie TO forum. Sorry, że wyszło tak poważnie