ŻOŁNIERZ PIECHOTY LWP z rkm.Plastelina.Skala1/68.

Właśnie skończyłeś figurkę, chciałbyś ją zaprezentować - poddaj ją tutaj surowej krytyce Użytkowników.

Moderator: xenomorph

ŻOŁNIERZ PIECHOTY LWP z rkm.Plastelina.Skala1/68.

Postprzez OKOKI » niedziela, 15 września 2013, 17:15

Witam.Wykonałem z plasteliny żołnierza piechoty LWP 1943-45 z rkm wz.28 popularnie zwanym ,,talerzówą,,Figurka wykonana z plasteliny .Pokryta lakierem bezbarwnym :) .
Obrazek
URL=http://imageshack.us/photo/my-images/32/6mz.JPG/]Obrazek[/URL]
Obrazek
Obrazek
URL=http://imageshack.us/photo/my-images/202/yxbf.jpg/]Obrazek[/URL]
OKOKI

Reklama

Re: ŻOŁNIERZ PIECHOTY LWP z rkm.Plastelina.Skala1/68.

Postprzez Leonard » sobota, 25 stycznia 2014, 11:03

Twoje figurki są takie sympatyczne, trochę komiksowe. Mnie się bardzo podobają. Mają swój styl.
Z każdą Twoją figurką przychodzi mi na myśl, żebyś robił je z jakiegoś trwalszego materiału. Najlepiej jakieś masy do rzeźbienia, a przynajmniej z modeliny. Gorąco zachęcam. Szkoda przesympatycznej pracy, która jest nazbyt ulotna w tej formie. Zachęcam również do większej skali. Sądzę, że pozwoliłoby to rozwinąć i pokazać specyficzny charakter, emocje postaci i Twój styl. Chociaż nie jestem pewien, czy nie masz też większych figurek, bo nie śledzę dokładnie forum, ale trochę przejrzałem i na Twoją większą figurkę nie trafiłem.
Leonard

Re: ŻOŁNIERZ PIECHOTY LWP z rkm.Plastelina.Skala1/68.

Postprzez xenomorph » sobota, 25 stycznia 2014, 11:30

Dwie małe uwagi, po pierwsze nie wydzieraj się, temat napisany poprawnie będzie tak samo widoczny, jak teraz.
Po drugie, wstawiaj zdjęcia zgodnie z regulaminem forum, bez odnośników do stron html i linków do nich.

Pozdrawiam 8-)
Obrazek
Jarosław Rzemiński
xenomorph

Powrót do Figurki - galeria ukończonych figurek