hardy198 napisał(a):Ale skoro ten fokker ma być w nią wbity to część desek powinna być wyrwana, no chyba że to ma być pancerna stodoła
Spokojnie, na niszczenie też przyjdzie czas
hardy198 napisał(a):Ale skoro ten fokker ma być w nią wbity to część desek powinna być wyrwana, no chyba że to ma być pancerna stodoła

greatgonzo napisał(a):Ho, ho! Egzotyk na ścianach. Jatoba, Merbau? Stodoła na wypasie!

Siema napisał(a):A to tak chcesz go zaparkować... Myślałem, że dachem wszedł, a on nie- kulturalnie, przez wierzeje![]()
Siema napisał(a):Tak oglądam te szmatopłaty i zastanawiam się, czy nie ulepić pierwszego w życiu (tak na poważnie)- w końcu konkurs to i okazja i mobilizacja.

hardy198 napisał(a):To raczej mało prawdopodobny scenariusz, ażeby był w stanie wjechać samodzielnie w stodołę
Alex976 napisał(a):Dawaj! Ja też się w to tak wciągnąłem, że jadą do mnie dwa kolejne, tylko tym razem będą w pełni sprawne
Siema napisał(a):hardy198 napisał(a):To raczej mało prawdopodobny scenariusz, ażeby był w stanie wjechać samodzielnie w stodołę
Zwyczajnie nie wyhamował![]()
Solo napisał(a):Alew czemu dziura w ścianie, a nie w dachu?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości