siara1939 napisał(a):Ja poddaje pod watpliwosc sposob w jaki sie wylamaly belki na dole przy wrotach. Przy takim uderzeniu wszystko by wpadlo do srodka- nie zostalyby takie kikuty belek. Ale to szczegol.
hardy198 napisał(a):Gdyby był osobny konkurs pt. "Najlepsza replika stodoły w 1:72" to spokojnie mógłbyś kandydować do pierwszego miejsca![]()
Wygląda kozacko![]()
Klugi napisał(a):Dodaj jeszcze jakąś wieśniaczkę przy sianku która uratuje naszego bohatera i będzie miodzio
hardy198 napisał(a):No i koniecznie snopki przed stodółką
siara1939 napisał(a):Ja poddaje pod watpliwosc sposob w jaki sie wylamaly belki na dole przy wrotach. Przy takim uderzeniu wszystko by wpadlo do srodka- nie zostalyby takie kikuty belek. Ale to szczegol.
Czesio napisał(a):Ciemniejsze deski to orzech amerykański ? Stodoła wygląda świetnie.

Adrianowro napisał(a):Nie dawaj Niemców tylko aliantów
http://allegro.pl/ford-t-ambulans-m1917 ... 04740.html

hardy198 napisał(a):Możesz zrobić zdobycznego Forda T w barwach niemieckich![]()
Nie będziesz musiał zmieniać drużyny

hardy198 napisał(a):Myślę że byłoby to możliwe, powiedzmy podczas przygotowania do ofensywy takie pojazdy z przyczyn oczywistych musiały się znajdować blisko linii frontu ażeby szybko przetransportować rannych do szpitali polowych na tyłach?
Nie sądzisz?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości