przez badger » poniedziałek, 20 kwietnia 2009, 18:49
Mi oczywiście się podoba, fajnie wykonna czwóreczka, zresztą jeden z moich ulubionych pojazdów. Kamuflaz i brudzenie bardzo OK. Odbiór troszeczkę psuje koślawo przyklejone 522 po lewej stronie ekranu wieży
przez 5tev0 » poniedziałek, 20 kwietnia 2009, 19:34
Normalnie WYMIOT Super wykonany, a te otarcia, zabrudzenia i podniszczenia... normalnie jak prawdziwy, jak by co dopiero z frontu wschodniego wrócił a nie z warsztatu. Dla mnie BOMBA
przez spiton » poniedziałek, 20 kwietnia 2009, 20:33
Jedyne do czego mógłbym się przyczepić, to brak oznak inteligencji na twarzy dowódcy.... :-)) O zachwytach pisałem na Modelworku jako Biskup ;_)) Podsumuję jednym wyrazem- ZJAWISKOWY.
Ostatnio edytowano wtorek, 21 kwietnia 2009, 15:08 przez spiton, łącznie edytowano 1 raz
przez Wolfi » poniedziałek, 20 kwietnia 2009, 21:31
Śliczny... numer na Schurzen jak dla mnie nie jest taką wadą- zjechał chłopakom szablon bo się spieszyli na front . ale te zielone plamy na uniformie to już bardziej dają po oczach. jaką metodą robiłeś zimowe wdzianko dla Panzera?
Kalkomania faktycznie się przekrzywiła, usuwałem spodniej powietrze i palec mi się omsknął. Postanowiłem jej nie zdejmować i zaeksperymentować jak to będzie wyglądać, w końcu pod linijką szablonów nie nanosili. Co do soldata to pierwsza figsa po latach, wiec bez szaleństwa . Kurtka celowo nieco przejaskrawiona, po prostu strasznie podoba mi się w tym kamo taka ostra zieleń.
przez Adam Obrębski » środa, 22 kwietnia 2009, 11:33
Marcin, Twoja czwóreczka nie może być gorsza od Panter, jak zwykle bomba. Figurek mi się kojarzy z jednym z bohaterów James'a Bond'a, ale cóż figurkowanie to najtrudniejsza część modelowania, nie oszukujmy się, że połowa forumowiczów chciałaby taką pomalowac