hardy198 napisał(a):Kieliszek za 270 zł, chyba jednak zostanę przy kubku

hardy198 napisał(a):Wiem z tym kieliszkiem to taki żarcik był![]()
No właśnie zastanawiałem się nad tym Royalem z powodu Brassinów, a tam czasem nie ma możliwości zrobienia trzech z jednego zestawu? z tym że ten trzeci to bardziej taki weekendowy bez blach?
Jest tyle fajnych malowań dziewiątek że trzy to i tak za mało
rotpol13 napisał(a):Do 215B-4 jest już w przedsprzedaży za 32.95 €![]()
dewertus napisał(a):Komandor napisał(a):uważaj na F4U Hobby Bosiaka. Ma kilka błędów. Osłona silnika, wnęki podwozia. To jest to, o czym mówiliśmy kilkanaście postów wcześniej. Nowy model ( choć sporo osób pisze, że to pomniejszony do 1:48 F4U-4 Trumpetera w 1:32 ), ale zrobiony trochę na szybko. Choć zapewne wychodzi to taniej niż bardzo ładne, ale trudno wpasowywalne w Tamkę CMK. Okazuje się, że ich F4U-7 to po prostu F4U-4 z francuskimi naklejkami sic ! Moze jednak F4U-4B = Tamka F4U- 1D +CMK ?
Paweł, dla mnie idealnym rozwiązaniem byłby zakup F4U-5N z Hasse - chodzi i konkretne malowanie (VC-3, LT Guy Bordelon) - niestety jak się pojawi na alledrogo to albo na starcie ma cenę zaporową, albo trafia się jeszcze większy desperat niż ja i podbija do kwoty, której zwyczajowo nie zapłacę.
Jeśli wypust HB będzie miał malowanie o które mi chodzi, to mam gdzieś błędy w komorach podwozia czy osłonie silnika (no chyba że dadzą od F4U-1)...
BTW - może ktoś ma te kalki od modelu Hasse? - (to też by mi problem rozwiązało).

Kuba P. napisał(a):Zdjęcia przedstawiają dość solidną robotę i mam nadzieję, że kto jak kto, ale ONI powinni dobrze wiedzieć jak Po-2 wygląda.
MIRO napisał(a):ukazał się zapowiadany na styczeń Po-2 ICM-u.

Powrót do Lotnictwo - in-boxy, nowości, opinie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości