Daniel iceman Gronowski napisał(a):Kokpit pomalowany. Na czarny podkład naniesiony XF-71, wycieniowany H74 i pobrudzony H72. Pocienione ścianki fotela i przyklejone eduardowskie pasy z zestawu dla japońskiego lotbictwa. Całość złoszowana Dark Brownem z AK. Obicia zrobione czarną i srebrną kredką akwarelową. Wnętrze kadłuba przed i za pilotem dodatkowo pokryte tamiyowskim niebiesko-zielonym metalikiem.
dewertus napisał(a):No wreszcie! Cieszę się, że właściwy Tobie sposób prowadzenia warsztatu wrócił (po trzech stronach piep..enia o niczym zacząłem się obawiać czy coś Ci się w zwojach nie poprzestawiało)
tomek_chacewicz napisał(a):Dobra robota Daniel ale porównywałeś kształt fotela hase z oryginałem, co to w ogóle jest??

zegeye napisał(a):tomek_chacewicz napisał(a):Dobra robota Daniel ale porównywałeś kształt fotela hase z oryginałem, co to w ogóle jest??
A to jest Tomku fotel montowany w wersji A6M5c. Jak najbardziej poprawny...
dewertus napisał(a):No wreszcie! Cieszę się, że właściwy Tobie sposób prowadzenia warsztatu wrócił (po trzech stronach piep..enia o niczym zacząłem się obawiać czy coś Ci się w zwojach nie poprzestawiało). Przecierki wash'a robiłeś krótko przyciętym pędzlem?

Daniel iceman Gronowski napisał(a): najpierw mnie obrażasz,
dewertus napisał(a):Jeśli wyrażenie obawy o możliwość wystąpienia niepokojących zmian nazywasz obrazą to winszuję...

Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości