Bond napisał(a):czułem strach przed dyrektorką w szkole, ORMO w parku i wkręceniem taśmy w wałek magnetofonu.

shivadog napisał(a):Olsztyna były wyprawy do składnicy w Ostródzie, gdzie chyba nie było modelarzy,
bo modele były do wyboru do koloru, wszystko co w ogóle przechodziło przez polski rynek.
wojtek_fajga napisał(a):Marku! Tak mi chodzi po głowie - czy do modelowania przebierasz się może w jakieś ciuchy z epoki? Spodnie dzwony lub szwedy, koszula non iron. Może baczki/bokobrody zapuściłeś...?
Daniel-Martola napisał(a):wojtek_fajga napisał(a):A tam to taki zielony banknocik z Waszyngtonem widać?![]()

Danek napisał(a):Chociaż Czapla była prędzej w Ostródzie w sklepie papierniczym przy ulicy Mickiewicza.
wojtek_fajga napisał(a):Marku! Tak mi chodzi po głowie - czy do modelowania przebierasz się może w jakieś ciuchy z epoki? Spodnie dzwony lub szwedy, koszula non iron. Może baczki/bokobrody zapuściłeś...?
Jacek Bzunek napisał(a):wojtek_fajga napisał(a):Marku! Tak mi chodzi po głowie - czy do modelowania przebierasz się może w jakieś ciuchy z epoki? Spodnie dzwony lub szwedy, koszula non iron. Może baczki/bokobrody zapuściłeś...?
Może raczej turecki sweterek i marmurkowe jeansy![]()

Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości