Adam napisał(a):Bomi bierzesz udział w zawodach, 10 minut to niecałe 10 "Bródek" dasz radę.![]()
Adam.
Wiem, tylko się zgrywam
Adam napisał(a):Bomi bierzesz udział w zawodach, 10 minut to niecałe 10 "Bródek" dasz radę.![]()
Adam.

Solo napisał(a):Nie lepiej mieć same ładnie zrobione gotowce, niż skrobać coś co będzie odstawało jakościowo od pozostałych, zamontowanych elementów?
Solo napisał(a):A ja bym powiedział, że masz tyle ładnych detali w tym kokpicie, więc braku 2 czy 3 nikt raczej nie zauważy, szczególnie że i tak mało widać co jest w kokpicie, nawet otwartym.
Nie lepiej miejsc same ładnie zrobione gotowce, niż skrobać coś co będzie odstawało jakościowo od pozostałych, zamontowanych elementów?
Czesio napisał(a):Jak mu nie wyjdzie to zawsze może nie zamontować, poza tym robi model dla siebie a nie dla publiki.

Czesio napisał(a):Jak mu nie wyjdzie to zawsze może nie zamontować, poza tym robi model dla siebie a nie dla publiki.

created by picasa2html.comCzesio napisał(a):Parę fotek z dzisiaj. Szału nie ma bo byliśmy tam tylko chwilę a że były otwarte tylko 2 samoloty to tłok był konkretny. Ale udało mi się na chwilę dopchać i co nieco zrobiłem, mam nadzieję że choć trochę się przydadzą![]()
Silnik jak widać niestety był zamknięty.
I full size w galerii : https://picasaweb.google.com/1058020129 ... 550/Bomi21

BOMI21 napisał(a):Zastanawiam się, czy warto walnąć cały kokpit czarny washem.

Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 21 gości