A może już wszyscy "starzy" zgnuśnieli i poniżej Hasegawy, czy Tamiyi nie sięgają?
"PIENIĄDZE TO NIE FSZYSTKO
Tylko nie mówcie, że Wam się już nie chce: to naprawdę fajna zabawa, o czy świadczy temat Pan_Cernego, którego serdecznie pozdrawiam.
JGucwa napisał(a):
A może już wszyscy "starzy" zgnuśnieli i poniżej Hasegawy, czy Tamiyi nie sięgają?

japaw napisał(a):JGucwa napisał(a):
Ja "stary" w młodości nie miewałem Hasegawy itp. , a teraz mam nieograniczony dostęp do wszystkich modeli.
W młodości jeździłem nad polskie zimne morze, a teraz jeżdżę wyłacznie nad ciepłe morze ( bo mam nieograniczony dostęp) i do zimnego nie wrócę.
Tak więc ja do pruszkowskiego modelu nie wrócę, nawet z sentymentu, tak jak nad zimne polskie morze.
"Osiągnąłem dostęp do luksusu" więc nie będę rzeźbił w pruszkowskich modelach , nawet w tych, których nikt nigdy w lepszej konfiguracji jeszcze nie wypuścił, wolę poczekać aż się takowe pojawią.
Nie chcę mieć do czynienia z czymś co mi przypomina, że 30 lat temu to co najwyżej mogłem sobie popatrzeć w katalogu na Hasegawy, Revelle czy choćby bylejakie Airfixy.
Tym nie mniej życzę Wam powodzenia.
Ja nie siegnę po nie, właśnie z antysentumentu do PRLu (ale tylko w obszarze modelarstwa).

Mariusz Jarzyna ze Szczec napisał(a):Wolę młodsze
JGucwa napisał(a):Mariusz Jarzyna ze Szczec napisał(a):Wolę młodsze
Ja też, ale ... w starym piecu diabeł pali ... .![]()
Na "retro-modelarstwo" czasu jest mi szkoda,
Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości