P-38J Academy

Właśnie skończyłeś model, chciałbyś go zaprezentować - poddaj go tutaj surowej krytyce Użytkowników.

Re: P-38J Academy

Postprzez konwin » czwartek, 20 lutego 2014, 23:13

Koledzy ten troll żywi sie naszym jadem. Dajcie spokój nic nie piszcie a koleś zniknie jak jego durne wpisy
konwin

Reklama

Postprzez rotpol13 » czwartek, 20 lutego 2014, 23:31

sebmalinowski napisał(a):Ogólnie mówię , że start nie jest zabroniony. Nawet pingwin mógłby wystartować jakby miał odpowiednie zdolności.

Zapewne pingwiny są pod wrażeniem czytając twoje wypociny :D
Pozdrawiam,
Kamil
rotpol13

Postprzez Tomek Hejmo » czwartek, 20 lutego 2014, 23:33

Kowalski by na pewno dał radę!

A tak poważnie, to jak długo administracja będzie znosić tego buca?
Tomek Hejmo

Postprzez rotpol13 » czwartek, 20 lutego 2014, 23:46

Limit banów przewidzianych do rozdania został wyczerpany dzięki Koledze SOLO (przyznam szczerze, że w ostatnim przypadku niesłusznie) - więc sebmalinowski czuje się bezkarny.
Pozdrawiam,
Kamil
rotpol13

Postprzez Tomek Hejmo » piątek, 21 lutego 2014, 00:16

A ja akurat sądzę, że dobrze że w zęby dostał. Nie był to cios na złamanie szczęki tylko na ukruszenie jedynek, ale powinien mieć dobre "właściwości lecznicze"
Tomek Hejmo

Postprzez greatgonzo » piątek, 21 lutego 2014, 00:57

Tomek Hejmo napisał(a):Kowalski by na pewno dał radę!

No tak, ale model za chwilę by wybuchł.
greatgonzo

Postprzez sebmalinowski » piątek, 21 lutego 2014, 07:04

Prffffff i tyle mam wam do powiedzenia.
sebmalinowski

Postprzez Panzer » piątek, 21 lutego 2014, 08:01

Sebmalinowski ewidentnie szuka zaczepki. W ryj mu!!!
Pozdrawiam, Radek
Obrazek
Panzer

Animal Planet

Postprzez Aero74 » piątek, 21 lutego 2014, 08:05

sebmalinowski napisał(a):w eter to idzie sygnał radiowy. i będę powracał jak najgorszy możliwy koszmar. A modelarz z wieloletnim doświadczeniem ,który robi lepsze modele od was eksperci pochwalił moje prace. Amen

Panowie , dalej się dajecie nabierać.... Gość już rok temu postanowił sobie zakpić. Twierdził , że robi magisterkę z w...nia ludzi na forum i ich reakcji . Dajcie na przyszłość spokój z jakimikolwiek postami

http://www.pwm.org.pl/viewtopic.php?f=170&t=34860&p=425009&hilit=+sebmalinowski#p425009
Aero74

Postprzez Panzer » piątek, 21 lutego 2014, 08:51

Ale on nie kpi z nas tylko z siebie samego :) A ponieważ robi idiotę sam z siebie nie ma na to paragrafu w regulaminie. Widać administracja nawet w jego ostatniej aktualizacji nie wzięła pod uwagę, że ktoś może z taką zawziętością grać wioskowego głupka. Owszem, wioskowy głupek jest często irytujący, bo to do mleka zsiadłego nasika, albo kurom nogi powiąże, ale ogólnie to bić go szkoda, a czasem śmiechu dostarczy jeszcze, bo smark sobie do czoła przyklei.
Pozdrawiam, Radek
Obrazek
Panzer

Animal Planet

Postprzez Franciszek 'Frank' Duk » sobota, 22 lutego 2014, 18:25

hardy198 napisał(a):A ja będę oryginalny i powiem że mnie się podoba :twisted:

Na zbliżeniach co prawda widać wiele niedoróbek ale generalnie zły nie jest tym bardziej że malowany pędzlem.

:mrgreen: Nie bede powielal postu tylko dodam ze tez tak sadze jak kolega z cytatu. :mrgreen:
Franciszek 'Frank' Duk

Postprzez sebmalinowski » sobota, 22 lutego 2014, 19:47

Przepraszam następujących użytkowników: Siara1939 za niemalże osobiste wycieczki chociaż dobrze prawił, Solo za to, że zarzucałem mu falstart w konkursie, konwina, że musiał się denerwować, rotpol13;Sherman;Soris000;Panzer;greatgonzo oraz Aero77 za obrażanie i nie stosowanie się do jakże słusznych uwag oraz każdego użytkownika nie wymienionego z nicka bądź imienia za to, że musiał czytać moje komentarze poniżej dopuszczalnego poziomu kultury i szeroko pojętych norm społecznych. Przepraszam całą administrację za to, że mieli pracę w moich nie wnoszących nic do poziomu forum tematach.
Dziękuję za to, że wskazaliście mi, że modelarstwo nie jest dla kogoś pozbawionego tak niezbędnego talentu manualno - technicznego jak ja.
Zakończyłem przygodę z modelarstwem na zawsze. Szkoda niszczyć takie dobre i drogie zestawy pracą tak marna jak moja.
Wszystko to co miałem w pudle i nie dotknąłem albo sprzedałem za kilka złociszy albo dałem dzieciakom z placu. Wszystkie narzędzia i farby również zniknęły.
Te modele, które miałem złożone wpakowałem do pudła i wyniosłem do zerówek i domu dziecka jako zabawki.
Życzę wam udanych modeli pierwszych miejsc na konkursach w kraju i tych zagranicznych.
Niech zapach szpachli będzie z wami !
sebmalinowski

Postprzez konwin » sobota, 22 lutego 2014, 22:29

Wstrząsające.
konwin

Postprzez Moses » sobota, 22 lutego 2014, 23:21

Bla Bla bla bla

A w temacie modelu, wygląda średnio.
Srebro nakładane pędzlem rzadko kiedy wychodzi, tu też nie udało się uzyskać dobrego efektu. Mam wrażenie że szpachla w ogóle nie była użyta. Widać łączenia połówek belek. Widoczne także są miejsca odcięcia, a raczej wyrwania, części z ramek.
Moses

Postprzez Panzer » sobota, 22 lutego 2014, 23:47

sebmalinowski napisał(a):Zakończyłem przygodę z modelarstwem na zawsze. Szkoda niszczyć takie dobre i drogie zestawy pracą tak marna jak moja.
Wszystko to co miałem w pudle i nie dotknąłem albo sprzedałem za kilka złociszy albo dałem dzieciakom z placu. Wszystkie narzędzia i farby również zniknęły.
Te modele, które miałem złożone wpakowałem do pudła i wyniosłem do zerówek i domu dziecka jako zabawki.

Odchodzę... po raz siedemnasty...
Pozdrawiam, Radek
Obrazek
Panzer

Animal Planet

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli