Heinkel He 115B Special Hobby 1:48

Właśnie skończyłeś model, chciałbyś go zaprezentować - poddaj go tutaj surowej krytyce Użytkowników.

Re: Heinkel He 115B Special Hobby 1:48

Postprzez RH » niedziela, 9 marca 2014, 11:28

Adam napisał(a):Faktycznie trochę się u RH pozmieniało, ale moim zdaniem na lepsze. Co prawda jego czyste modele też bardzo mi się podobały.

Adam.

Spokojnie nic się nie pozmieniało :) .Tak jak kiedyś tam pisałem mam indywidualne podejście do każdej "maszyny"
Akurat w tej było za stosowne troszkę ją "podrajcować" ze względu na warunki w jakich operowały no i widac że pare stateczków zatopiła .
Teraz robię taki ,który tych brudków nie będzie miał :)
RH

Reklama

Postprzez xmald » niedziela, 9 marca 2014, 11:31

Ten samolot zawsze mi się bardzo podobał. Pamiętam jak koledze udało się go dorwać - Revell skala 1/72 - zazdrość mnie zjadała...
Twój model jest moim zdaniem bardzo elegancki! Świetnie prezentują się biały plamy kamuflażu. Merytorycznie ciężko mi się wypowiadać, bo jak już pewnie zauważyłeś gustuję w innej tematyce. Brudzenie jest moim zdaniem wyważone i na pewno fakt, że zacząłeś je stosować tylko pozytywnie wpłynie na twoje prace. Gratulacje kolejny świetny model!
PS. Co do scenografii zapewne chodzi o tuję z twojego balkonu... :mrgreen:
xmald

100-lecie Niepodległości

Postprzez RH » niedziela, 9 marca 2014, 11:52

xmald napisał(a):Ten samolot zawsze mi się bardzo podobał. Pamiętam jak koledze udało się go dorwać - Revell skala 1/72 - zazdrość mnie zjadała...
Twój model jest moim zdaniem bardzo elegancki! Świetnie prezentują się biały plamy kamuflażu. Merytorycznie ciężko mi się wypowiadać, bo jak już pewnie zauważyłeś gustuję w innej tematyce. Brudzenie jest moim zdaniem wyważone i na pewno fakt, że zacząłeś je stosować tylko pozytywnie wpłynie na twoje prace. Gratulacje kolejny świetny model!
PS. Co do scenografii zapewne chodzi o tuję z twojego balkonu... :mrgreen:

Przyjdzie ciepełko,to i krzaczek powróci :)
RH

Postprzez hardy198 » niedziela, 9 marca 2014, 12:08

xmald napisał(a):PS. Co do scenografii zapewne chodzi o tuję z twojego balkonu... :mrgreen:

Nie chce być inaczej, tuja rządzi :mrgreen:
"Lecę blisko faceta, dokładnie celuję i, oczywiście on spada w dół"
 Oswald Boelcke

Warsztat:
Hurri mk.IIc, P-47M "Lanny"
hardy198

Postprzez Southampton » niedziela, 9 marca 2014, 19:01

Model wykonany znakomicie. bardzo mi się podoba! :mrgreen:
Southampton

Postprzez radoslaw6363 » niedziela, 16 marca 2014, 15:02

Powiem tak ;o) Modele RH oglądam nie od dziś :shock: Zawsze były dobre :!: Ale ten jest jeszcze lepszy :P
Modelu idealnie oddającego rzeczywistość nie zbuduje się nigdy, ale próbować trzeba !
Nie kłóć się z głupim, bo najpierw zaniży cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem !
Według przeprowadzonych niedawno badań stwierdzono, że ludzie którzy nie rozpoznają ironii i sarkazmu są mniej inteligentni ! Pozdrawiam !
radoslaw6363

Poprzednia strona

Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli