Zakochałem się, mimo wszystkich mankamentów tego modelu (w wykonaniu Academy, nie Twoim )! Piękny i nic więcej z siebie nie wyksztuszę. Dlaczego nikt nie chce zrobić porządnej repliki tego samolotu? Wszyscy kochają "pe-czterdziestki", a o starszym bracie nikt nie chce pamiętać...
Przy okazji
hacz napisał(a): Viva la france
Raczej "Vive la France"
Edit! Skąd kalki?
Aleksander Górski ..."be yourself, no matter what they say"...
Adam napisał(a):Ciekaw jestem co Francuz latał z polską szachownicą?
Kagero ( bo z tą mam kalki Aleksandrze, rondle Techmodu) podaje że na dowód braterstwa krwi ( walki w tym samym dywizjonie wraz z Polakami) Francuz niejaki Marcel Haegelen miał właśnie na stateczniku szachownicę.
Piękny. Francuz rzadkim gościem u nas jest, tym bardziej mi się podoba. Amerykański samolot w francuskim mundurku z szachownicą. Chciałbym osiągnąć takie efekty w malowaniu. Gratulacje.
przez radoslaw6363 » niedziela, 16 marca 2014, 14:52
Przez parę dni nie miałem internetu Patrzę i widzę cóś ładnego Pogratulować BARDZO SIĘ PODOBA
Modelu idealnie oddającego rzeczywistość nie zbuduje się nigdy, ale próbować trzeba ! Nie kłóć się z głupim, bo najpierw zaniży cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem ! Według przeprowadzonych niedawno badań stwierdzono, że ludzie którzy nie rozpoznają ironii i sarkazmu są mniej inteligentni ! Pozdrawiam !