Opel Blitz medyczny

Jeśli chcesz porozmawiać o prawdziwych pojazdach wojskowych lub szukasz dokumentacji do swojego modelu - napisz o tym tutaj.

Moderator: xenomorph

Opel Blitz medyczny

Postprzez Sebastian » piątek, 7 marca 2014, 23:02

Witam.
Mam szybkie pytanko czy ktoś dysponuje kwitami :lol: na nowy model ICM 35402 - 1:35 Typ 2,5-32 with Shelter WWII German Ambulance Truck. Zastanawiam się nad nim ale chciałbym zrobić jakieś wnętrze i nie mam kwitów :lol:
Sebastian

Reklama

Re: Opel Blitz medyczny

Postprzez Sebastian » środa, 12 marca 2014, 16:11

Czy ICM czegoś nie pomieszało w zdjęciach wyprasek tego modelu?
http://www.icm.com.ua/news/345-typ-25-3 ... truck.html
Wg mnie na pierwszym zdjęciu widać wóz bez oddzielnej kabiny a na rycinie pudła widoczne jest autko o klasycznej budzie kierowcy i pomieszczeniu na pace.
Sebastian

Postprzez ergie » środa, 12 marca 2014, 20:03

Druga wypraska jest od "strażaka"
Modelarstwo redukcyjne jest mocno przereklamowane. Pasjonujące jest budowanie dioram.
ergie

Postprzez Sebastian » środa, 12 marca 2014, 23:04

No nie mogłem dopasować modelu ale tak mi ten wóz strażacki albo pocztowy pasował. Chodzi za mną wersja sanitarna ale z wnętrzem Opla. Pytanie jeszcze mam takie czy buda Maulitiera będzie pasowała do Blitza ? Na pierwszy rzut oka to Maulitier ma na pace podebrania na koła więc teoretycznie powinna. Jest bowiem Maulitier w zapowiedzi z wnętrzem sanitarnym - coś o tym wnętrzu można podglądnąć w necie. Gdyby pasowała to mogę pokusić się o zakup Maulitiera i pasować do posiadanej wersji Opla z Tamiya.
Sebastian

Powrót do Pojazdy wojskowe - rzeczywiste