Moderator: xenomorph

Sherman napisał(a):Niestety na znaczkach pocztowych niewiele widać

Przepraszam za niedopatrzenie. Kalki nakleje jutro

Nie wiem.Vargien napisał(a):A czym on został trafiony że tak go rozerwało![]()
![]()
Bo on jest dopieszczony tylko czekam na rady innych. Tu nie ma co warsztatować.Panzer napisał(a):Skoro nie skończyłeś modelu to czemu umieszczasz go w galerii?
cezar2002 napisał(a):Nie chodziło mi o realizm a o dramatyzm

Dziękuje. Czerpie przyjemność i to bardzo dużą. W tej chwili zacząłem robić Elefanta.Jaro1941 napisał(a):Po pierwsze należy się zastanowić ile nasz kolega ma lat (nie musisz odpowiadac). NIe wiem jak inni zaczynali ale ja trzymam do dzisiaj swój pierwszy model i szczerze moge przyznać że to co tu można zobaczyć stoi zdecydowanie poziom wyżej
Sklejaj, wrzucaj foty, słuchaj porad doświadczonych modelarzy, nie zrażaj się krytyką która dosięga nawet mistrzów i czerp z tego hobby to co najważniejsze... PRZYJEMNOŚĆ
cezar2002 napisał(a):Może porwałem się za daleko robiąc go w takiej dynamicznej pozycjii.

Krowa napisał(a):Wygląda jak pojazd po spotkaniu z wielką piłą tarczową, która rozcięła go na pół.
Postaw obok pojazd kosmitów z "Wojny światów" i wszystko stanie się jasne, a diorama nabierze sensu
Powrót do Pojazdy wojskowe w skali 1:72 i mniejsze - galeria
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości