Daniel iceman Gronowski napisał(a):Dziękuje, fajnie że się podoba. Być może na to nie wygląda, ale włożyłem w niego sporo serca i czasu. Na żywo przy dziennym świetle jest jeszcze lepiej, przekonać się o tym może każdy kto przyjedzie w kwietniu do Inowrocławia

Nie przesadzaj , model zrobiony bardzo szybko. Mało tego zrealizowałeś swoje założenia i wygląda bardzo efektownie.
Moje zdanie znasz , ale powtórzę jeszcze 1 - wypłowienia można było zrobić mniej schematycznie i zrobić ciemniejszy kolor na górze. Co do rozjaśniania linii nitów to też mnie zaskoczyłeś , ja bym raczej je zaciemnił . Brud raczej zbiera się w zakamarkach .
Fajny model ZERA 5 robił Stratocaster , szkoda tylko że nie widać obrazków ( może tylko u mnie).
http://pwm.org.pl/viewtopic.php?f=188&t=4581[quote="Stratocaster"]Daniel! ZMIEŃ PALIWO, bo Ci za dobrze wychodzi!
Żeby ci "spin-doktory" tak dobrze modelowali, a mniej marudzili...
Wszystkie moje uwagi polegały na tym aby ten model był jak najlepszy. Niestety po takich tekstach odechciało mi się wszelkiej pomocy na tematy na których (mam nadzieję ) się orientuję.
To jest mój jedymy post w tym temacie i nie bedę się wdawał w dalsze dyskusje.
''spin-doktor"