Sd.Kfz. 251/7 Ausf.D Dragon 1:35

Właśnie skończyłeś model, chciałbyś go zaprezentować - poddaj go tutaj surowej krytyce Użytkowników.

Moderator: xenomorph

Sd.Kfz. 251/7 Ausf.D Dragon 1:35

Postprzez Robert C » niedziela, 30 marca 2014, 22:37

Cześć
Model skończony.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Liczę na wasze komentarze i krytykę :)
Robert C

Reklama

Re: Sd.Kfz. 251/7 Ausf.D Dragon 1:35

Postprzez Patterson » niedziela, 30 marca 2014, 22:42

Fajne malowanie, dobre brudzenie, ogólnie pozytywne wrażenie, to co mi się nie podoba to ułożenie gąsienic, widać krzywe ogniwa no i nie układają się naturalnie. Fajne roślinki, z czego to?
Patterson

rpm2

Postprzez Robert C » niedziela, 30 marca 2014, 23:04

Dzięki, cieszę się że Ci siępodoba.
Wiem co do gąsienic, są to tracki dragona, pierwszy raz je składałem i strasznie słabo się składały + rozpadały się kilka razy. Następnym razem postaram się z nimi bardziej. Roślinki to drut(te większe i bardziej rozpłaszczone) albo wkładka z terrarium (te bardziej nastroszone) sklejałem je do kupy i obklejałem paprotką ( uprzednio zaimpregnowana w glicerynie) paprotka jest tego rodzaju co rollingstones używał. Na strukturę polecam bardziej drut - łatwiej potem układać i dopasowywać gałęzie na bryle modelu.
Robert C

Postprzez Greif » poniedziałek, 31 marca 2014, 01:31

Cześć
Fajny Esdek szkoda że dragon bo to słaby model, z roślinkami jest ok ale postaraj się zróżnicować nieco odcienie na liściach , na końcach daj troszkę jaśniejsze ,będzie bardziej naturalnie.
Reszta fajowa, a paproć miniaturowa daje niezłe możliwości :D Obrazek czekają na dokończenie ...
Pozdrawiam
Greif

Powrót do Pojazdy wojskowe - galeria ukończonych modeli