portalus napisał(a):wuen napisał(a):Gdyby termin był dłuższy to może bym przyłączył się ...
Chociaż - zgodnie z regulaminem:
"b) Projekt maxi - musi być ograniczony czasowo i nie może trwać dłużej, niż 12 miesięcy. Wyjątkowo,...czas jego trwania może zostać na prośbę uczestników przedłużony.
Może przynajmniej do 31 lipca ... już teraz w inkubatorze aż wrze - nie ma dnia aby ktoś nie pokazał czegoś nowego czyli projekt jest bardzo aktywny...
Nikt nie zgłosił, że termin jest za krótki - wg mnie spokojnie można go wydłużyć bo projekt jeszcze nie wyszedł z inkubatora.
Czy jest aktywny to rzecz bardzo względna, bo jak widać wątków jest wciąż za mało aby wyjść z inkubatora, to że się w nich coś dzieje to: 1' zasługa uczestników, 2' ciekawy i dość rzadki temat, 3' jeśli już się wchodzi w coś takiego to z zaangażowaniem – lub dla chęci fajnej zabawy.
Widziałem Twoje nabytki – czyli co wchodzisz w to przy wydłużonym terminie?
Odnośnie tematu pasów w BMW F1.06 to chyba doszedłem do końca Internetu i nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi jak powinny one wyglądać. Do jutra.
Jeżeli Wuenowi zależy na czasie jestem jak najbardziej za przesunięciem terminu , każdemu przyda się więcej czasu. Przykładowo Portalus do BMki (którą za chwilę skończy) pewnie dorzuci jakieś Ferrari 2001