Kiedy po raz pierwszy zobaczyłem Comanche, stwierdziłem że gdyby projekt byłby kontynuowany to na 90% doszłoby do tego że amerykanie stworzą RAH-66 Super Comanche. Jako, że zawsze chciałem zrobić coś helikoptero-podobnego
Rok 2015, Konflikt na Ukrainie staje się jeszcze bardziej zaciekły. Amerykanie wkraczają do Europy, jednak wywiad podaje że, Rosjanie zaczęli używać śmigłowców Kamov Ka-153 konstruowane w tech. Stealth. Barack Obama nie ma wyboru, musi wznowić projekt "Comanche" najlepsi inżynierowie Sikorsky'ego zabrali się do pracy. Wywiad doniósł również, że Ka-153 są dużo bardziej zaawansowane technologicznie i firma Sikorsky musi ulepszyć Comanche. Zaczęto projektować RAH-66D Super Comanche. Po roku projekt jest gotowy. Po dwóch latach powstaje pierwszy prototyp, po to żeby w roku 2017 dostarczyć Super Comanche do państw sojuszniczych. Amerykanie nie zapomnieli również o Polsce która dostała swoje 30 RAH-66D. Dziesięć Comanche trafia do jednostek spec. GROM gdzie ma za zadanie zastąpić przestarzałe, radzieckie Mi-2. Opracowano również nowe kamuflaże dla polskich śmigłowców, od teraz są malowane na kolor jasno-szary.
Dobra, teraz do rzeczy.
Zacznę od modelu Revella:
Chciałbym żeby S.Comanche w nowym "mundurku" wyglądał tak:

sory ale grafikiem nie jestem
liczę na wiele propozycji dot. min. Zmienienia kamo, dodania jakiegoś dynksa itd.
Ten warsztat ma być na maxa chilloutowy, więc nie mam zamiaru spinać się o coś, każdą radę przyjmę z pokorą
Pozdrawiam, Kuba
P.S. Model nie jest jeszcze zaczęty, więc piszcie teraz (lubię komentarze

_Expeditionary_Strike_Group.jpg)