Koledzy drodzy z okazji że tyle wolnego wrzucę jeszcze jeden temat chyba ciekawy, rzadko poruszany mam nadzieje ,że wybaczycie kolejną dziś galerię. Skończyłem go pół roku temu.Co tu pisać ,jest to jedyny model tego pięknego bota w tej skali, i to na nieszczęście robiony przez MACH2 Dodam że AMODEL to przy MACH2 cudo.Nie było łatwo, ale jakoś wyszło.Model specjalnie w miarę czysty, taki mnie ujął, znalazłem na zdjęciach jak wyjeżdżały z hangaru remontowego, a po za tym fajnie prezentuje się na szkle.(Oczywiście o gustach się nie dyskutuje). Pozdrawiam mam nadzieje że nie zanudziłem (CZARNY)
Dzięki nie tylko ale tak jest że to co przeważnie brakuje produkują kiepskie firmy A ten coronado jak na guw.. to i tak kosztował prawie dwie styówy. Czeka mnie niedługo rusłan 1/72 zobaczymy jak to zgrzane Pozdrawiam
przez radoslaw6363 » niedziela, 4 maja 2014, 20:31
To bardzo miłe że na Tym forum są Tacy Modelarze co to potrafią zrobić coś z niczego
Modelu idealnie oddającego rzeczywistość nie zbuduje się nigdy, ale próbować trzeba ! Nie kłóć się z głupim, bo najpierw zaniży cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem ! Według przeprowadzonych niedawno badań stwierdzono, że ludzie którzy nie rozpoznają ironii i sarkazmu są mniej inteligentni ! Pozdrawiam !