marco2607 napisał(a):Sory ALEX , kolorystyka do bani., reszty poruszał nie będę.
Nie no, porusz wszystkie kwestie, ja naprawe chcę wiedzieć co jest nie tak. Kolorystyke sobie daruj, ale powiedz co innego nie pasuje
marco2607 napisał(a):Sory ALEX , kolorystyka do bani., reszty poruszał nie będę.

rotpol13 napisał(a):@marco2607 - daj spokój! Niech kolega Alex976 idzie swoją drogą - może taką ma wizję tego modelu

Alex976 napisał(a):rotpol13 napisał(a):@marco2607 - daj spokój! Niech kolega Alex976 idzie swoją drogą - może taką ma wizję tego modelu
Ale ja naprawdę chcę wiedzieć co koledze marco2607 się nie podoba
fragles napisał(a):Dawaj te obiecane podpowiedzi. Śmiało. Na pewno ktoś jeszcze z nich skorzysta.

marco2607 napisał(a):"marco2607"... Co sądzę o ba...u to chyba większość wie .
...Abyście nie pomyśleli że czepiam się ba.u...
marco2607 napisał(a):Abyście nie pomyśleli że czepiam się ba.u

Daniel iceman Gronowski napisał(a):Pan marco ma wzdęcia po baroku
rotpol13 napisał(a):A co to za harakiri na hinomaru![]()

marco2607 napisał(a):Co sądzę o ba...u to chyba większość wie
Abyście nie pomyśleli że czepiam się ba.u
Tomasz Porosiło napisał(a):Alex podejmuje wyzwanie. Szuka i kombinuje. BAU nie ma tu nic do tematu. Z modelu na model będzie tylko lepiej.
piotr dmitruk napisał(a):Po washu wylazły też babole na łączeniu skrzydła i kadłuba.
Siema napisał(a):Dobre Zero, nie jestem specem od japońców, więc się merytorycznie nie wypowiem, ale moje poczucie estetyki mówi mi, że jest atrakcyjnie i ładnie. Podoba się. Dawaj dalej.

Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości