Nie powiem, żebym pisał tego posta z przyjemnością, tym bardziej, że wymieniony sklep reklamuje się na Forum. Otóż tydzień temu w piątek internetową drogą zakupiłem w sklepie M-Zone zaginarkę firmy TheSmallShop. Zapłaciłem od razu kartą i otrzymałem potwierdzenie zamówienia. Wybrałem opcję dostawy kurierem. Towar oznaczony jako "dostępny".
Ponieważ do środy nie otrzymałem przesyłki wykonałem do sklepu telefon. Pan, który odebrał poinformował mnie, że mieli trochę zamieszania i jeszcze nie wysłali, ale uczynią to natychmiast i z pewnością przed weekendem zaginarka do mnie dotrze. Dziś przezornie zadzwoniłem czy wysłali? Chyba ten sam Pan poinformował mnie, że oczywiście wysłali już wczoraj, w pierwszej kolejności i oczywiście kurier mi ją dziś dostarczy... Nie muszę chyba dodawać, że żaden kurier się nie pojawił.
Reasumpcja mojego zakupu w tym sklepie jest taka, że na dostarczenie towaru, który leży na półce, za pomocą kuriera z Wrocławia do Warszawy zajmuje ponad tydzień. Chyba nawet listonosz Poczty Polskiej byłby szybszy! Panowie z M-Zone...
Jak Wam się nie chce sprzedanego i opłaconego towaru wysłać kurierem, który sam do Was przyjedzie to dajcie sobie spokój ze sprzedawaniem...
Mimo wszystko pozdrawiam!