Panzer III, 1:35 DML

Właśnie skończyłeś model, chciałbyś go zaprezentować - poddaj go tutaj surowej krytyce Użytkowników.

Moderator: xenomorph

Panzer III, 1:35 DML

Postprzez klajus » poniedziałek, 9 czerwca 2014, 15:33

Warsztat tutaj:
viewtopic.php?f=16&t=36263

Komentarze mile widziane.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Pozdrawiam z mojego brodzika intelektualnego, Paweł Klaja, Fun-sklejacz tworzący rzeczy z gruntu słabe albo przeciętne...
http://pawelklaja.blogspot.com
Tekst roku:
[..] ... więc nie ma go co manieryzmem rodem z "Super modelu" psuć. Modelarstwo redukcyjne to fakty w skali a nie mity i radosna twórczość. ... [...]
klajus

Reklama

Re: Panzer III, 1:35 DML

Postprzez bartek72 » poniedziałek, 9 czerwca 2014, 17:58

Hmmm, czy to zazielenione podwozie to kwestia temperatury barwowej oświetlenia czy też może taka jest konwencja?
bartek72

Postprzez klajus » poniedziałek, 9 czerwca 2014, 18:18

bartek72 napisał(a):Hmmm, czy to zazielenione podwozie to kwestia temperatury barwowej oświetlenia czy też może taka jest konwencja?

Zdjęcia są do d...
Pozdrawiam z mojego brodzika intelektualnego, Paweł Klaja, Fun-sklejacz tworzący rzeczy z gruntu słabe albo przeciętne...
Tekst roku:
[..] ... więc nie ma go co manieryzmem rodem z "Super modelu" psuć. Modelarstwo redukcyjne to fakty w skali a nie mity i radosna twórczość. ... [...]
klajus

Postprzez Patterson » poniedziałek, 9 czerwca 2014, 19:43

Foto są lipne, pamiętam go z warsztatu, był tam bajeczny. Oświetlenie totalnie rozpłaszczyło malowanie. Jak będziesz miał sposobność, to zrób proszę lepsze fotosy, szkoda nie pokazać go porządnie, bo w warsztacie zapowiadał się genialnie.
Patterson

rpm2

Postprzez bartek72 » poniedziałek, 9 czerwca 2014, 20:41

klajus napisał(a):
bartek72 napisał(a):Hmmm, czy to zazielenione podwozie to kwestia temperatury barwowej oświetlenia czy też może taka jest konwencja?

Zdjęcia są do d...

Ufff, kamień spadł mi z serca. Nie wiedziałem czy regulować monitor czy co?
W takim razie jestem na TAK!
bartek72

Postprzez GUDMUNDUR » wtorek, 10 czerwca 2014, 00:18

klajus napisał(a):Komentarze mile widziane.

Nie ma co komentować :D , trzeba patrzeć :lol: .
GUDMUNDUR

Postprzez author21 » środa, 11 czerwca 2014, 12:54

Fajny. Zlikwidowałbym tylko trochę zacieków typu "spływający bród". Bo są zbyt pionowe i prostopadłe. Takie można zaobserwowac na budynkach, rurociągach, instalacjach technicznych rurociągów, ale na czołgach to są pod różnymi kątami. No chyba że załoga jeździła tylko po idelanie plaskim asfalcie i przed zaparkowaniem ustalała położenie poziomicą.
author21

Postprzez klajus » środa, 11 czerwca 2014, 18:57

author21 napisał(a):Fajny. Zlikwidowałbym tylko trochę zacieków typu "spływający bród". Bo są zbyt pionowe i prostopadłe. Takie można zaobserwowac na budynkach, rurociągach, instalacjach technicznych rurociągów, ale na czołgach to są pod różnymi kątami. No chyba że załoga jeździła tylko po idelanie plaskim asfalcie i przed zaparkowaniem ustalała położenie poziomicą.

Moim zdaniem tak nie musi być.
Tekst roku:
klajus

Powrót do Pojazdy wojskowe - galeria ukończonych modeli