EsKeL napisał(a):Pisząc obiektywnie mogę powiedzieć że organizatorom wszystko wychodziło elegancko, każdy etap imprezy z zegarkiem na ręku za to brawa. Szkoda tylko że zepsuliście dobrze zorganizowaną imprezę doborem sędziów którzy wykonywali swoją robotę tak aby wyróżnić prace swoich kolegów przymykając oczy na babole ich prac. Ja za rok niestety już nie przyjadę. Skoro Wasi sędziowie olewają ludzi którzy poświęcają swój czas i pieniądze na przyjazd na konkurs to i ja ich oleje przy następnej edycji.
Pozdrawiam
EsKeL napisał(a):Skoro Wasi sędziowie olewają ludzi którzy poświęcają swój czas i pieniądze na przyjazd na konkurs to i ja ich oleje przy następnej edycji.
Slash napisał(a):Mam pomysł. Dodajcie za rok punkt do regulaminu, który definiuje co jest sednem fiesty. Żeby nikt nie był zdziwiony, że nie startuje w dyscyplinie olimpijskiej.
Darth_hobbit napisał(a):Rzygać się chce tymi ciągłymi narzekaniami przy każdej imprezie typowo polskie zachowanie.
G R A T U L U J Ę poziomu poniżej krytyki zawsze narzekacie.
Chrzanię takie podejście zamiast się cieszyć, że są takie imprezy to nie zawsze na nie.
Zorganizujcie sami konkurs, bądźcie sędziami i wystawcie policzki na ciosy.
Powrót do Imprezy - relacje - spotkania - muzea
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 15 gości