Teraz to ja już nawet uwierzę w opowieści mojego sąsiada że widział jak w latach 60-tych wędkarze wyciągnęli z rzeki motocykl BMW z koszem i jeszcze mu się światła paliły
A IS-3 to całkiem niezły pojazd, wiem co pisze
Moderator: xenomorph
radoslaw6363 napisał(a):A IS-3 to całkiem niezły pojazd, wiem co piszeMam jednego i często nim jeżdżę w grze Worold Of Tanks
RAV napisał(a):A czy ten silnik w ogóle zaskoczył, czy to tylko rozrusznik bezskutecznie próbował go rozruszać?
radoslaw6363 napisał(a):Mamy w PL czołgi dwa czołgi IS-2 i jeden IS-3, jeden IS-2 na chodzie. Pracowała nad nim grupa ludzi w Poznaniu i po odpowiednim nakładzie pracy jeździ. Remont trwał długo i odpalenie czołgu pomnika tak z marszu pachnie mi tu jakąś lipą![]()
Inna sprawą jest przydatność takiego pojazdu. Wygląda groźnie i do straszenia doskonale się nadaje, obawiam się że nawet jeśli jest na chodzie daleko nie zajedzie. Nie wiem czy znajdzie się amunicja do działa i czy przy próbie strzału nie rozwali samego pojazdu.
Kuba P. napisał(a):radoslaw6363 napisał(a):Mamy w PL czołgi dwa czołgi IS-2 i jeden IS-3, jeden IS-2 na chodzie. Pracowała nad nim grupa ludzi w Poznaniu i po odpowiednim nakładzie pracy jeździ. Remont trwał długo i odpalenie czołgu pomnika tak z marszu pachnie mi tu jakąś lipą![]()
Inna sprawą jest przydatność takiego pojazdu. Wygląda groźnie i do straszenia doskonale się nadaje, obawiam się że nawet jeśli jest na chodzie daleko nie zajedzie. Nie wiem czy znajdzie się amunicja do działa i czy przy próbie strzału nie rozwali samego pojazdu.
radoslaw6363 napisał(a):I OKAZUJE SIĘ ŻE JEŹDZIŁ i STRZELAŁ![]()
![]()
radoslaw6363 napisał(a):
Ależ Ty czarujeszAmunicja do działa, rozwali...
Nikt z tego nie strzeli, nikt tym nie pojedzie
I OKAZUJE SIĘ ŻE JEŹDZIŁ i STRZELAŁ![]()
![]()
Kolego Kubo ! Więcej wiary w technikę zwłaszcza z czasów Stalina![]()
Powrót do Pojazdy wojskowe - rzeczywiste
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości