piotr dmitruk napisał(a)::arrow: dranio
Masz rację co do zdjęć oryginalnego samolotu, nie jest on tak zużyty.
Już myślałem, że mam coś z oczami.
piotr dmitruk napisał(a):ROBERT jednak nigdzie nie napisał, że uprawia modelarstwo redukcyjne. Wielokrotnie podkreślał, że dla niego modelarstwo jest rozrywką, funem.
Mam nadzieję, że dla znacznej większości (jeśli nie wszystkich) modelarzy, modelarstwo jest rozrywką i odskocznią od codziennych zajęć.
piotr dmitruk napisał(a)::
Więc robi model jaki chce, przyjął do wiadomości Twoje zdanie, ale raczej się nawzajem nie przekonacie.
Na forum przyjmujemy że autor wątku jest jego gospodarzem i ma prawo zgłosić, że nie życzy sobie dalszych dyskusji na jakiś temat, a my staramy się uwzględnić ten głos, aby uniknąć konfliktów.
Jeśli ktoś życzy sobie detalicznej krytyki, to zaznacza to w swoim poście (a najczęściej w wątku warsztatowym).
Oczywiście, każdy ma prawo do robienia modelu tak jak chce. Myślałem, że skoro mottem Galerii jest "Właśnie skończyłeś model, chciałbyś go zaprezentować - poddaj go tutaj surowej krytyce Użytkowników.", to można wyrazić swoje zdanie. Nie jest moim celem obrażanie kogokolwiek, ani odmawianie mu ciężkiej pracy, tylko raczej sprowokowanie do myślenia, co jest istotą modelarstwa REDUKCYJNEGO.
Pozdrawiam wszystkich dyskutantów
dranio