Solo napisał(a):Ehhh, kiedy wreszcie producenci zapowiedzą coś ekscytującego dla takich jak ja...
http://www.sekaimon.com/i330870438299
Solo napisał(a):Ehhh, kiedy wreszcie producenci zapowiedzą coś ekscytującego dla takich jak ja...
garrett napisał(a):Solo napisał(a):Ehhh, kiedy wreszcie producenci zapowiedzą coś ekscytującego dla takich jak ja...
pan wzywałmilordzie?
Solo napisał(a):A jaka niby?
Cazador napisał(a):...od kiedy będzie dostępna?
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
Solo napisał(a):??
Przecież KH jest powszechnie uznawany za jednego z najlepszych producentów pod tym względem.
potez napisał(a):Bomi, zostaw. Solo wie lepiej. Ja nie spotkałem jeszcze recenzji w której ktoś by chwalił KH za składalność ale Solo ma do nich dostęp. Popatrz na dyskusję o F-15z GWH ta sama bajka.
Poza tym jesli ktoś pisze o F-14 Hase w 72 z nowych form, że to jakaś tragedia i jest do tej firmy zrażony a wychwala KH i HB no to sorry ale to jest delikatnie mówiąc aberracja....powszechnie uznawany kurcze Solo, skąd Ty bierzesz takie newsy????
Jeśli jest za coś powszechnie uznawany to za totalny problem ze wszystkim - kształtem, proporcjami i składalnością - ostatnio dostał za to F-101 a na ARC właśnie rozpracowują Coguara i jak na razie to nie wygląda to dobrze
potez napisał(a):Poza tym jesli ktoś pisze o F-14 Hase w 72 z nowych form, że to jakaś tragedia
Powrót do Lotnictwo - in-boxy, nowości, opinie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości