Witam! Ponownie wracam do modelarstwa po kolejnej długiej przerwie (tym razem może na dłużej). Dioramka z M36 Jacksonem którego w końcu postanowiłem skończyć. W wątku warsztatowym viewtopic.php?f=16&t=22522&start=0 można zobaczyć jak wyglądał wcześniej i w jakim stanie go zostawiłem nieukończonego. Jest to pierwsza diorama, pierwsze sensownie pomalowane figurki i pierwszy czołg. Ogólnie dużo kombinowania, próbowania technik, wyszło jak wyszło, ale jestem zadowolony z ukończonego projektu. Zapraszam do komentowania. Pozdrawiam
Dzięki! Miło coś takiego przeczytać, człowiekowi chce się dalej coś tworzyć. Woda robiona po taniości z silikonu sanitarnego bezbarwnego i to bez żadnych prób tylko od razu na podstawkę Na żywo wygląda troszkę lepiej, ale nie jest to mistrzostwo świata hhehe. Z samego materiału widziałem że można wodę całkiem fajnie zrobić, ale jednak wprawa by się przydała. Z chęcią zapoznałbym się jeszcze z czyimiś opiniami. Pozdrawiam
Bardzo dobrze, że zdecydowałeś się na dodatkowe wyposażenie. Sam zawsze robię takie smaczki. Zadbaj o szczegóły wykonania - bądź bardziej staranny - coraz bardziej przy każdej nowej pracy a będzie dobrze. Potencjał jest.