Przyszedł czas na powrót do modelarstwa (jeśli można nazwać to powrotem po parunastu sklejonych modelach z dziedziny lotnictwa wojskowego w latach dzieciństwa a było to już chyba ponad dwadzieścia lat temu więc na dobrą sprawę to nie powrót a pierwsze kroki samego początku
Dlatego też prośba o wyrozumiałość a zarazem o szeroką paletę porad i uwag - chylę czoła opublikowanym warsztatom i Waszym zdolnościom/doświadczeniom - właśnie te warsztaty i publikacje utwierdziły mnie całkowicie w wyborze kierunku - pojazdy cywilne.
Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Postanowiłem finalnie skierować się ku pojazdom cywilnym a na początek wybrałem wydaje mi się (patrząc po wypraskach) dość mało skomplikowany tytułowy model Porsche BOXSTER Special Edition - Tamiya 1/24. - zatem do dzieła - warsztat zapewne troooooochę potrwa, uzależniony jest od czasu wolnego pomiędzy pracą a pozostałymi obowiązkami ale też czasem eliminacji błędów podczas pierwszych kroków z modelem itp... ale co tu dużo gadać - każdy wie jak jest - po prostu życie... hehehe
http://imageshack.com/a/img842/6628/q3wk1.jpg