Czesio napisał(a):
A teraz pytanie za 100 pkt, do czego służą anteny ARK-19 ?
To są anteny do automatycznego radiokompasu (tego ustrojstwa co na zdjęciu poniżej)
Czesio napisał(a):
A teraz pytanie za 100 pkt, do czego służą anteny ARK-19 ?

Czesio napisał(a):No troszku mnie nie było ale wracam do robotyOd ostatnich zdjęć dużo się nie stało, przede wszystkim wkleiłem wloty, silniki i kokpit od Bomi21 (jeszcze raz dzięki
) a potem to już tylko szpachla, szpachla i szpachla... W niektórych miejscach jest jej więcej niż plastiku..
Póki co model jest już złożony do kupy i pomalowany surfacerem, a zaraz dostanie pierwsze kolorki.
Obiecałem Bomiemu że wstawię fotki co dokładnie dostałem, ale to w następnej partii fot bo muszę sobie stanowisko ogarnąć![]()
Teraz mały teaser![]()
czesio napisał(a):A tak będzie (a przynajmniej ma wyglądać ) model, z tą różnicą, że zostawię dziób, owiewkę, skrzydła i wszystkie powierzchnie sterowe na miejscu , tak by to samolot, choć mocno pootwierany przypominało
*zdjęcia*
Czesio napisał(a):czesio napisał(a):A tak będzie (a przynajmniej ma wyglądać ) model, z tą różnicą, że zostawię dziób, owiewkę, skrzydła i wszystkie powierzchnie sterowe na miejscu , tak by to samolot, choć mocno pootwierany przypominało
*zdjęcia*
Czytamy a nie tylko oglądamy obrazkiWyciąłem tylko sloty, i prawą lotkę i je opuściłem. Oklapnie też dolna część hamulca aero.
mnak24 napisał(a):W końcu cośJa tam mam lenia nie mam.
mnak24 napisał(a):W końcu cośJa tam mam lenia nie mam.
Czesio napisał(a):mnak24 napisał(a):W końcu cośJa tam mam lenia nie mam.
Mnak jak widać w formie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości