przez piotr dmitruk » niedziela, 29 czerwca 2014, 23:55
Marku, do precyzji Twoich szkrabów to mi jeszcze daleko. Radku, nie do końca rozumiem pytanie. Pewnie masz na myśli brak drugiej gwiazdy, już zwracałem na to uwagę wcześniej. Ale trochę rozumiem projektanta, ten klocek jest jednym z elementów trzymających ten model w kupie, jeśli się chce w miarę odtworzyć część wnętrza za silnikiem, widoczną przez luki podwozia. Traci się jednak możliwość zdjęcia blach osłony silnika.
Pozdrawiam Piotrek MOJE PORTFOLIOARCHIWUM X- W moich galeriach wskazana jest rozsądna krytyka modeli.
przez greatgonzo » poniedziałek, 30 czerwca 2014, 00:02
A nie, nawet nie zwróciłem uwagi na tę tylną gwiazdę. Po prostu zaciekawiło mnie jaki silnik był w tym pokazowym F8 - standard, czy jakaś zmiana. Tych Fornoffów to było dwóch, prawda? Który to Twój?
przez piotr dmitruk » czwartek, 10 lipca 2014, 21:54
Dokładnie tak. Wnętrze "wsuwki kabinowej" prawie zakończone Kolor wyszedł dziwny przez mieszanie dwóch źródeł światła. Jest tak jak w opisie- zinc chromate.
Pozdrawiam Piotrek MOJE PORTFOLIOARCHIWUM X- W moich galeriach wskazana jest rozsądna krytyka modeli.
Podziwiam od samego początku. Troszkę żałowałem, że to nie będzie egzemplarz bojowy, ale z drugiej strony ten będzie ciekawszy. Niesamowita robota przy detalach, znakomicie się to prezentuje.