marco2607 napisał(a):Trochę z innej beczki, gdzie można w dobrej cenie kupić model infinity tej firmy. Czy kupując wersję solo można dokupić inne zestawy (dysza i iglica) i będzie to działało , czy tylko w grę wchodzi zastaw INFINITY CR+ 2w1 .

Dorotka napisał(a):Kiedyś jednak to liczyłem i w zestawie 2w1 wychodziło najtaniej.

greatgonzo napisał(a):Moim zdaniem nie kupuj wersji z dyszą 0,15. Kombinuj, żeby mieć 0,2 (czy tam 0,18, nie pamiętam) i większą, choćby te 0,4.
0,15 może sobie kiedyś dokupisz, ale wcale niekoniecznie.

Daniel iceman Gronowski napisał(a):A co jest nie tak z dyszą 0,15?

marco2607 napisał(a):Dorotka napisał(a):Kiedyś jednak to liczyłem i w zestawie 2w1 wychodziło najtaniej.
Ja też sobie posumowałem i się zdziwiłem , podsumowując ceny w sklepie aerografia
2w1 cena 996 mamy dysze 0,4 i 0,15
solo cena 795 i dysza 0,15 ale dokupujemy zestaw za 168 zł z dyszą 0.4 i mamy 963 zł i dodatkowy korpus dyszy
http://www.fine-art.com.pl/nozzle-set-0 ... inity.html
Mało tego wersję solo na allegro widziałem za 700 zł.
Dzięki za wiadomość .

Dorotka napisał(a): Dolicz zbiornik 5 ml z deklem i dystansówkę

Solo napisał(a):W moim były.
marco2607 napisał(a):Stosowałeś kiedyś ten dystans w malowaniu modeli.

marco2607 napisał(a):Dorotka napisał(a): Dolicz zbiornik 5 ml z deklem i dystansówkę
Brałem to pod uwagę. Dodatkowy zbiornik i dystansówka w porównaniu do 2 zestawu z dyszą i ceną(jak kupię za 700zł) raczej przegrywają.
Powrót do Modelarstwo redukcyjne - dyskusje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości