Z Mustanga Tamiyowego można wykrzesać wspaniały model, co pokazał niedawno Poro.
Chyba ktoś Ci kolego Gunmundur zasponsorował cały asortyment malarski jakiegoś sklepu modelarskiego
GUDMUNDUR napisał(a):Wszyscy się chwalą , to ja też. To dostałem na urodziny od żony :
GUDMUNDUR napisał(a):Tylko strasznie mnie cisną, żeby duże modele kleić i malować aerografem .

GUDMUNDUR napisał(a):Jest jeden bardzo skuteczny sposób by zyskać żonę dla swojego hobby.
zenon-król woźnych napisał(a):GUDMUNDUR napisał(a):Jest jeden bardzo skuteczny sposób by zyskać żonę dla swojego hobby.
No akurat w tej kwestii to kolega Jaro robotę odwalił znakomicie.

Jaro1941 napisał(a):zenon-król woźnych napisał(a):GUDMUNDUR napisał(a):Jest jeden bardzo skuteczny sposób by zyskać żonę dla swojego hobby.
Co prawda nie żona aaaale... i tak duma rozpieraJa to nazywam ,,sukces modelarski"
macias13_84 napisał(a):Mojej po zapierścionkowaniu nagle Gunze przestało "walić jakby coś zdechło":

macias13_84 napisał(a):Jaro1941 napisał(a):zenon-król woźnych napisał(a):GUDMUNDUR napisał(a):Jest jeden bardzo skuteczny sposób by zyskać żonę dla swojego hobby.
Co prawda nie żona aaaale... i tak duma rozpieraJa to nazywam ,,sukces modelarski"
Mojej po zapierścionkowaniu nagle Gunze przestało "walić jakby coś zdechło"
Czekam co dalej ale wypadki u Jaro1941 napawają nadzieją

rotpol13 napisał(a):Ja, po zapierścionkowaniu przestałem walić

Jaro1941 napisał(a):Głodnemu chleb na myśli...
Soris000 napisał(a):Jaro1941 napisał(a):Głodnemu chleb na myśli...
Tak, zwłaszcza patrząc na Twój podpis...

Jaro1941 napisał(a):...
Tak nas nauczyciel na CKP uczył przez 2 lata
Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości