D9R MENG 1:35 Wakacyjna zabawa

Właśnie skończyłeś model, chciałbyś go zaprezentować - poddaj go tutaj surowej krytyce Użytkowników.

Moderator: xenomorph

D9R MENG 1:35 Wakacyjna zabawa

Postprzez GEM » poniedziałek, 11 sierpnia 2014, 16:06

Mam trochę tremę pokazując ten model. Jest to pierwszy w moim życiu model pojazdu wojskowego. Jak być może kojarzycie siedzę raczej w lotnictwie. Model dostałem jako nagrodę na konkursie w Koszalinie i postanowiłem tak dla zabawy, w wakacje go zbudować. Specjaliści od pancerki na pewno wskażą wszystkie ułomności, ale nie ukrywam że na taką surową ocenę liczą. Przy budowie modelu wykorzystałem trochę blach Eduarda. Już po zrobieniu zdjęć zauważyłem że nie wkleiłem szkieł w tylnych reflektorach, nie zwracajcie na nie uwagi. Ponieważ jest to dosyć mało pokazywany model, postanowiłem pokazać efekt mojej wakacyjnej zabawy.
Zapraszam do oglądania.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Pozdrawiam Grzegorz
Jak coś robisz - rób to dobrze. Jak masz robić źle, nie rób tego wcale - szkoda czasu !
Warsztat :
GEM

Reklama

modele polskich samolotów

Re: D9R MENG 1:35 Wakacyjna zabawa

Postprzez mikemc » czwartek, 21 sierpnia 2014, 19:07

Mi się podoba. Super debiut w skali 35. Jedna mała uwaga, pojazd o tej wadze zostawił by głepsze ślady na piasku.
mikemc

Powrót do Pojazdy wojskowe - galeria ukończonych modeli