Solo napisał(a):Na Modelworku skrytykowano wybór zdjęcia więc to pewnie dlatego.
Tyko post krytykującego wyleciał w kosmos
Solo napisał(a):Na Modelworku skrytykowano wybór zdjęcia więc to pewnie dlatego.
Solo napisał(a):Wnętrze: tu było prosto. Zrobiłem podkład z matowej bieli lekko złamanej beżem Tan. Na to natrysnąłem Alclada Jet Exhaust, maskując w środku dysz smugi wałeczkami blue tacka. Smugi na wylocie zrobiłem bez maskowania, bo nie było takiej potrzeby. Potem jeszcze trochę to pocieniowałem oboma kolorami.
Na zewnątrz: Końcowa część (sam wylot) pomalowany został Alcladem Gun Metal, na to nałożyłem mieszankę pigmentów MIG Gun Metal, Vallejo Dark Steel i Vallejo Negro Carbon. Potem lekko to "spatynowałem" pigmentem MIG Panzer Gray. Środkowa część dyszy to podkład z Gunze SM08, na to metalizery Alclad Burnt Iron, Exhaust Manifold i odrobinę Pale Burnt Metal, Początkowa część dyszy (to co osadzone w kadłubie), to podkład z Gunze SM08, marmurek z Alclada Burnt Iron i pokryłem to kolorem Exhaust Manifold, lekko potem rozjaśniając Pale Burn Metal.

Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości