myszoskoczek napisał(a):Kiibicuję przy warsztacie najpiękniejszego (po F-16) samolotu świata!
Pomijając sowieckie
myszoskoczek napisał(a):Kiibicuję przy warsztacie najpiękniejszego (po F-16) samolotu świata!
mnak24 napisał(a):Pomijając sowieckie

GUDMUNDUR napisał(a):Aj , szykuje się dyskusja. Lece po kawe .

rotpol13 napisał(a):Za dużo dodatków, w Toruniu na MP może się nie podobać

potez napisał(a):No braki masz w dodatkach podstawowe...![]()
A gdzie zestawy Verlindena?
https://www.verlindenonline.com/1-48-f-14-tomcat-cockpit-set-hasegawa-428.html
https://www.verlindenonline.com/1-48-f-14-tomcat-super-detail-hasegawa-427.html
no to teraz wygrywasz z marszu pierwsze miejsce w Mistrzostwach Polski Kolekcji![]()
No i w tym drugim zestawie masz działko ale oczywiście lufy same to juz trzeba z Mastera wziąć

Dorotka napisał(a):
Ty się śmiej ... A ja jakieś 20 lat temu obydwa te zestawy Verlindena kupiłem i z wypiekami na twarzy wiozłem pociągiem z Kolonii do Warszawy... Niestety wcięło je w dziejowej zawierusze...
potez napisał(a):Dorotka napisał(a):
Ty się śmiej ... A ja jakieś 20 lat temu obydwa te zestawy Verlindena kupiłem i z wypiekami na twarzy wiozłem pociągiem z Kolonii do Warszawy... Niestety wcięło je w dziejowej zawierusze...
A skąd sam miałem kilka zestawów, z Verlindena w tym A-7, Mig-21 i F-111, Fw-190 a jak za czasów studenckich -93 rok je oglądałem w gazetach typu FSM to dobrze , że ramki były zafoliowane

Dorotka napisał(a):19. Eduard Brassin AIM-9L/M Sidewinder
Dorotka napisał(a):Wpadłem więc na pomysł kupienia tego modelu z Hase:
Robert PL napisał(a):Mnie się trafiły takie, że we wszystkich czterech sztukach i z każdej strony tylne lotki są całe do oszlifowania. Mają taką soczewkową powierzchnię. Część otworów do mocowania przednich lotek są pozalewane i nie są współosiowe do wystającego okręgu, w którym są umiejscowione.
Robert PL napisał(a):Ile takich modeli można kupić za te dodatki?

Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości