Przedział rodiowy w Hawker Typhoon

Jeśli chcesz porozmawiać o prawdziwych latających maszynach lub szukasz dokumentacji do swojego modelu - napisz o tym tutaj.

Przedział rodiowy w Hawker Typhoon

Postprzez Chrupek » czwartek, 25 września 2014, 08:45

Witam
Potrzebuję pomocy w znalezieniu materiałów dotyczących przedziału/komory/ miejsca gdzie było zamontowane radio w Typhoon'ie. Radio bylo umieszczone na lewej burcie na półce do którego dostęp był przez otwierany panel/drzwiczki. Chciałby odtworzyć to miejsce w swoim modelu ale nigdzie nie mogę znaleźć konkretnych zdjęć czy rysunków. Monografie lotnicze AJ Press'u mam i na rzucie aksonometrycznym jest tylko zaznaczone miejsce radia i nic więcej. Wujek google nie chętnie zdradza swoje zasoby. W żadnym walkaround'zie nie znalazłem zdjęć otwartego tego panelu, żeby było widać co i jak jest w środku.
Z góry dziękuję za pomoc.
Marcin Chrupek Chruścielewski
Koleżanko/Kolego, jeśli chcesz poznać ciekawych ludzi, których podobnie jak Ciebie pasjonuje modelarstwo zapraszamy w nasze szeregi. Nie jesteśmy elitarnym klubem! Zapraszamy WSZYSTKICH! Zarząd jest do Waszej dyspozycji! Odpowiemy na każde pytanie. http://www.ipmspolska.org.pl
Chrupek

Reklama

modele polskich samolotów

Powrót do Lotnictwo - rzeczywiste