Jeśli teraz bym zamaskował ślady cięcia i zlikwidował dziurę, to miałbym wszystko ok.
Fotel co prawda byłby przesunięty względem osi symetrii wanny, ale minimalnie.
Jak sądzisz?

potez napisał(a):Próbuj jak chcesz jak ci się spieprzy to masz u mnie gratis kabinke z hase na podmianę
Solo napisał(a):Tak prawdę mówiąc, skoro s...przę pierwszą wannę, to dlaczego nie miałbym tego samego zrobić z kolejnymi?

Solo napisał(a):Tak to wygląda na surowo.

Solo napisał(a): Tablica przyrządów nie jest mocowana w wycięcie w wannie, bo takiego nie ma. Mocowana jest specjalnych wycięciach w bocznych panelach, po prostu odstęp od jej "nogi" łączącej ją z podłogą do bocznej burty będzie minimalnie szerszy. Wiem że nie będzie idealnie, ale więcej w tym temacie raczej nie zdziałam.
Solo napisał(a): Szyny w ogóle się nie schowają, bo - jak pisałem post wcześniej - w ogóle ich nie ma w Airesie.
Postaram się je dokleić fotela Hasy, trzeba je odciąć bo to integralna część fotela.
Fotel Airesa jest chyba minimalnie niższy od fotela zestawowego, więc nie powinno być kłopotów z jego położeniem - sprawdziłem w kadłubie i oba wystają mniej więcej tak samo, różnica wynosi poniżej 1 mm. .

Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości