rotpol13 napisał(a):Dorotka napisał(a):
Można jeszcze przykleić samolot do odpowiedniej wymiarowo podstawki i nikt tam niczego nie zobaczy![]()
Pozdrawiam
To zależy jak się przyklei do podstawki![]()
Ciekawe jak długo cwaniak wytrzyma na dwóch kółkach?
rotpol13 napisał(a):Dorotka napisał(a):
Można jeszcze przykleić samolot do odpowiedniej wymiarowo podstawki i nikt tam niczego nie zobaczy![]()
Pozdrawiam
To zależy jak się przyklei do podstawki![]()

Solo napisał(a):Mały klops w trakcie pracy - dziś odcinając kostkę wlewową od wnęki podwozia doszło do przykrego wypadku: wyrwałem kawałek "podłogi" wnęki.
Udało mi się go równo przykleić, ale nie aż tak żeby nie było nic widać.
Niestety, ze względu na fakturę tej powierzchni nie ma mowy o szpachlowaniu i szlifowaniu, bo wtedy wyszłoby jeszcze gorzej.
Proszę o poradę, czy tak zostawić, czy jednak za bardzo rzuca się to w oczy i kupić nowy zestaw Airesa?

Solo napisał(a):W kabinie zdecydowanie nie będzie widać... ale czego? Bo w sumie to nie wiem o co chodzi.
A wnęka... no nieładnie to wygląda... mówisz że może być?
Solo napisał(a):Poza kabiną wygląda to źle, w kabinie trochę lepiej, bo nie widać tak do końca.

Solo napisał(a):Sęk w tym, że nie będzie to akurat ładnie, choć na pewno poprawnie.
Co do prowadnic to po prostu nie miałem wyjścia - bez nich byłoby bez sensu, a na nie nie ma miejsca w wannie.
Ot, kompromis.

Solo napisał(a):Echhh, chyba jednak kupię nową.
potez napisał(a):Kamil chodzi o to forum gdzie Hit-porada to była mata z gumy do usczelniania zbiorników balastowych?
Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 35 gości