Z racji, że jest to moje pierwsze wystąpienie to na taśmę poleciał PzKpfw II od Tamiya.

Kwestia jest taka, że moje doświadczenie z malowaniem w modelarstwie redukcyjnym jest znikome, żeby nie powiedzieć żadne. Dlatego tez chciałem się zwrócić do was z prośba czy mogę liczyć na wsparcie w budowie tego modelu i tworzeniu tego warsztatu. I chociaż możecie mnie odebrać jako "irytującego męczyd**e", to jednak nie chciałbym zepsuć tego modelu i jednocześnie chciałbym się czegoś nauczyć na przyszłość, więc nie chodziłoby tylko o luźne rady "więcej-mniej", a raczej o szczegółowe "co zrobiłbym na Twoim miejscu" oraz w jaki sposób tego dokonać, aby taki żółtodziób jak ja to zrozumiał
Dlatego, jeżeli uznacie za stosowne, prosiłbym o wszelkie możliwe rady, włącznie z tym co kiedy kleić, a z czym poczekać, ponieważ w tej materii także brak mi doświadczenia, a przeglądając warsztaty bardziej doświadczonych kolegów niewiele da sie odczytać, gdyż zazwyczaj prezentowany jest efekt, a nie sposób jego osiągnięcia. Z góry dziękuje za wszelka pomoc i uwagi.
Pozdrawiam