JF-17 Fighter, Bronco, 1:48

Właśnie skończyłeś model, chciałbyś go zaprezentować - poddaj go tutaj surowej krytyce Użytkowników.

Re: JF-17 Fighter, Bronco, 1:48

Postprzez Jurek Greinert » środa, 29 października 2014, 20:51

Fajny model, ciekawego i rzadkiego tematu. Szacun za malowanie, chciałbym tak umieć. Pytanie mam pod kątem wyboru modelu. Mam JF-a w planach i nie do końca rozkminiłem temat co wybrać. Pewnie to porównywałeś to wolałbym skorzystać. Lepsze Bronco od Trumpka mając pod uwagę cenę ???? Albo inaczej, za różnice w cenie mam fajne kamo i kalki Caracala (+/-) a na samolot tak strasznie się nie napalam żeby inwestować krocie. Co byś doradził???
Pozdrawiam Jurek

GALERIA
Warsztat : Fokker D-XXI
Jurek Greinert

Reklama

Postprzez PawelG. » czwartek, 30 października 2014, 08:11

Jurek Greinert napisał(a):Fajny model, ciekawego i rzadkiego tematu. Szacun za malowanie, chciałbym tak umieć. Pytanie mam pod kątem wyboru modelu. Mam JF-a w planach i nie do końca rozkminiłem temat co wybrać. Pewnie to porównywałeś to wolałbym skorzystać. Lepsze Bronco od Trumpka mając pod uwagę cenę ???? Albo inaczej, za różnice w cenie mam fajne kamo i kalki Caracala (+/-) a na samolot tak strasznie się nie napalam żeby inwestować krocie. Co byś doradził???

Trochę kokietujesz ;o) , Twoim modelom też nic nie brakuje..
Jeśli chodzi o porównanie Trampka i Bronko to są te same modele, to że akurat kupiłem bronka to był impuls i szczerze to nawet nie wiedziałem, że jeszcze inna firma go produkuje :)
Także nie widzę powodu żeby przepłacać, a skleja się świetnie, zero szpachli, tylko trochę trzeba podszlifować wloty powietrza.
eSeF-FloreSef
PawelG.

Postprzez Ajdacho » czwartek, 30 października 2014, 20:02

Fajny model! Gratulacje
Z pasją przez życie!

http://www.herculesiii.poznan.pl/
Ajdacho

Postprzez spiton » wtorek, 4 listopada 2014, 02:15

Znakomity !!
spiton