Ripper1 napisał(a):gryzu napisał(a):Dużo ciekawych informacji może znaleźć w wątku Kuby
Dzięki chociaż po lekturze jestem strasznie zdołowany. Wydawało mi się że firma z kraju w którym modelarstwo jest traktowane niemal jak sport narodowy wypuszcza na rynek model który jest dobrze dopracowany i z którego można wybudować wspaniałą replikę a tu sie okazuje że jest to złom modelarski wymagający wielu godzin ciężkiej pracy żeby to w ogóle wyglądało. Gdyby nie był to prezent od dziecka wylądowałby tam gdzie jego miejsce ale tak muszę się pomęczyć chociaż nie wiem czy zdecyduję się na aż tak drastyczne przeróbki![]()
Najgorsze, że nie mam planów i właściwie nie wiem o ile mam np poszerzyć ten statecznik pionowy no i jak mi się wydaje ster kierunku również![]()
Martwi mnie również fakt, że jestem nieszczęśliwym posiadaczem jeszcze dwóch takich gniotów FW 190A-5 i FW 190A-7
Daj spokój. Zrób co będziesz mógł, resztę odpuść i baw się dobrze. Ważne żeby tobie się podobało. A kiedy zamierzasz siadac do A-7 bo aż ciekaw jestem co z tym zestawem zrobisz ;)