Voltan napisał(a):Myślę, że można by go trochę rozjaśnić.
Ripper1 napisał(a):To jest wstępne malowanie, będzie jeszcze wash który rozjaśni wszystko
Kuba P. napisał(a):Panowie a nie prościej dać te plastikowe panele, skoro trawione są nie dość, że brzydko pomalowane to jeszcze płaskie jak ziemia w średniowieczu?

Marin napisał(a):Przepraszam, że wtrącę się do ideału, ale ten pionowy panel w dole tablicy przyrządów powinien być wysunięty do przodu.Właściwie zlicowany z główną tablicą. Najlepiej było wyciąć w plastikowej części tablicy wcięcie na ten panel tak aby po złożeniu można było od tyłu go ładnie to fototrawionej dokleić. Masz ten detal na zdjęciu na poprzedniej stronie tego warsztatu.
Troszeczkę wydaje mi się że za dużo tego rdzawego brudu - jakby coś pordzewiało. Ale to już kwestia gustu chyba, więc totylko moja opinia - absolutnie nie wyrzut że coś mocno nie merytorycznie jest zrobione. Idzie ci nieźle, tak trzymaj.
PS: dzisiaj w Katowicach była taka Dora na wystawie. Ładnie zrobiona, mam fotki to podeślę. Chyba zestaw Hase ale nie było tabliczki bo dopiero rozkładali modele.
Piterrr napisał(a):Bardzo ładnie to wychodzi. Te brązowe jasne przebarwienia to suchy pędzel? Czy jeszcze inna technika?

Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości