Jacek Bzunek napisał(a):Znaczy
- zapuszczanie linii,
- podklad,
- lakier?
Nie
Pozdrawiam
Jacek Bzunek napisał(a):Znaczy
- zapuszczanie linii,
- podklad,
- lakier?

rotpol13 napisał(a):Zdjęcia z opisem jak w znanym brukowcu na literę ''F'', brakuje tylko wieku w nawiasie

rotpol13 napisał(a):Zdjęcia z opisem jak w znanym brukowcu na literę ''F'', brakuje tylko wieku w nawiasie
Sleepwalker napisał(a):rotpol13 napisał(a):Zdjęcia z opisem jak w znanym brukowcu na literę ''F'', brakuje tylko wieku w nawiasie
Zdecydowanie jestem za. I jeszcze wielki tytuł: GDZIE SĄ WYPYCHACZE? Powstanie komisja śledcza?..

potez napisał(a):No coż po lekturze poprzednich postów...
"Mój stary to fanatyk modelarstwa. Pół mieszkania zaj...ne samolotami do sklejania.(...) Druga połowa mieszkania zaj...ana Modelarzem, Super Modelem, Aeroplanem itp. Co tydzień ojciec robi objazd po wszystkich kioskach w mieście, żeby skompletować wszystkie modelarskie czasopisma.
Byłem na tyle głupi, że nauczyłem go into internety bo myślałem, że trochę pieniędzy zaoszczędzimy na tych gazetkach ale teraz nie dosyć, że je kupuje to jeszcze siedzi na jakichś forach dla modelarzy i kręci gównoburze z innymi modelarzami o najlepsze farby, kleje itp.
Potrafi drzeć mordę do monitora albo wyp...olić klawiaturę za okno.
Kiedyś ojciec mnie wkurwił to założyłem tam konto i go trolowałem pisząc w jego tematach jakieś głupoty typu "szkoda że to nie ISKRA".
Matka nie nadążała z gotowaniem bigosu na uspokojenie.
Aha, ma już na forum rangę JUMBOJET, za naj...nie 10k postów (...)"Izydor napisał(a):Tej "copypasty" jest więcej, ale już nie będę syfił w temacie Pani Doroty
Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości